fredag den 4. august 2017

Forresten vol. 37

Når jeg ikke har blogget i lang tid, føler jeg altid, at jeg skal opfinde en skriftlig dyb tallerken. Jeg føler i den grad presset, fordi jeg gerne vil overbevise jer om, at det er en god ting, at jeg er tilbage. Men sådan et pres gør sgu ikke ligefrem, at ordene bare flyder, så vi starter blidt ud. Der er mange ting, vi skal have snakket om. Vi skal have snakket om de der mænd, om den der færdiggjorte uddannelse, om dagpengeland, jobusikkerhed og en hel masse andet. Men vi starter sgu med tankeskrald a la forresten:


 • Blev jeg i går forvekslet med en luder. En mandlig cyklist trillede op på siden af mig, og spurgte hvad det kostede. Klokken 5 om eftermiddagen. På en torsdag. I downtown Odense. Det var virkelig en fed oplevelse. 
 • Er jeg blevet overdænget med den ene smukke gave efter den anden i forbindelse med min kandidat. Blandt andet den fineste, sjoveste fotobog med billeder af mig og hende der bedsteveninden, der har rocket min verden siden 2004. Og verdens fineste kort fra verdens bedste faster, som fik mig til at TUDbrøle. 
 • Har jeg den seneste måneds tid boet hjemme hos mine forældre. Hvilket gør mig til en dovenlars af format. Sætningerne "hvad skal vi have til aften?" og "har du vasket mine sorte bukser/striktrøje (i fucking juli og august)/den der sarte skjorte/mine underbukser?" er blevet ytret ALT for meget. Min mor er et meget rummeligt menneske. 
 • Er jeg i Odense i disse dage. Det. Er. Skønt. Status på boligsituationen er, at jeg flytter tilbage til Odense i alletiders SALU's lejlighed. Den er toværelses, og ét er min voldsomme begejstring over at skulle hjem til Odense, noget andet er, at jeg skal bo med et af de mennesker, jeg er allermest vild med. Det er sgu da en win-win. 
 • Er min go-to-aktivitet i tilfælde af kedsomhed oprydning. Jeg er godt klar over, at det putter mig i kategori med Store Freaks, men det vælger jeg at omfavne. Problemet er bare, at jeg har ryddet op i alt. Og jeg mener alt. 
 • Har jeg - for at understrege ovenstående pointe - ryddet op i mit nøglebundt. Et nøglebundt, der - indrømmet - til forveksling ligner en viceværts. Jeg har nu smidt tre nøgler ud. Jeg ved ikke, hvad de er til, men eftersom jeg ikke har brugt dem i minimum fire år, er det nok ikke det store tab. 
 • Har jeg også scrollet min telefonbog igennem. Den gemte på navne som "Goran, The Awesomely Tall Guy", "Roskilde-dude 1", "Roskilde-dude 2", "Den Russiske Forfatter Fra Lolland", "Hende Med Patterne", "Adonis", "Theis Uden L" og "Monrad the Konrad". 
 • Apropos det. Kan I huske dengang, man havde rigtige telefonbøger? Altså ikke dem der kom med posten, men adressebøger. Det var da lidt hyggeligt. Og så ind til fastnettelefonen og ringe. Jeg er ved at være lidt gammel, hva? Når jeg sådan kan huske ting, der ikke eksisterer længere, men det er fucking fedt det der med at blive ældre. NØJ, hvor er jeg fan!
 • Har jeg muligvis ADHD. Der er en snert af noget dampbarn over mig. Jeg er stor tilhænger af at have fri - i teorien. Men medmindre jeg er syg (eller har tømmermænd) kan jeg holde det ud i lige præcis tre timer, hvorefter jeg keder mig bravt. 
 • Har jeg fået en Thomas Helmig revival. Min søster var og er ret pjattet med ham. Så i protest kunne jeg ikke snuppe ham. Men det der hjerte-rimer-på-smerte kan sgu alligevel noget.
 • Er det lidt uoriginalt at brokke sig så meget over den danske sommer, som jeg har praktiseret. Men jeg synes virkelig, at jeg har været forstående og tålmodig. Og sat min lid til august. Den lid kan man da godt lukke op og skide i, hva? 
 • Må man jo få det bedste ud af lortevejret. 
 • Var der mars-is på tilbud i Fakta, og jeg binger Orange Is The New Black under dynen. Det er sådan, man får det bedste ud af lortevejret. 
 • Har jeg virkelig savnet at blogge!

1 kommentar:

 1. Jeg venter også så spændt på den sensommer, som jeg har gået og sukket efter.

  SvarSlet